Sejem Dom 2012

V Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, se je od 6. do 11. marca 2012. odvijal zanimiv sejem Dom. Vse kar ste želeli vedeti o gradnji, obnovi in prenovi svojega doma, je bilo tu na ogled.

Nadzemni zbiralnik deževnice v obliki amfore

Zanimiv sejem Dom 2012,  se je odvijal v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, od 6. do 11. marca 2012. Sejemski prostor je bil tokrat razširjen tudi na prostore nekdanjega Slovenijalesa, na dvorišču Gospodarskega razstavišča pa so postavili kar nekaj dodatnih šotorov. Ponudba je bila velika, zanimanje ljudi pa prav tako, saj se je obiskovalcev kar trlo.

Ker sem prepričana, da zidala ne bom, so me bolj pritegnili razstavni prostori za opremo in obnovo stanovanja. Čudovite italijanske ploščice za balkon, zanimiva klima naprava, ki služi tudi kot okvir za sliko, filter za prečiščevanje vode, ki ga z lahkoto priviješ na pipo.

Za vse, ki bi radi imeli vrt pa nimamo prostora, je tu zdaj vrt na steni. Všeč mi je bila amfora za zbiranje deževnice. Ob njenem robu lahko posadimo okrasne rastline. Super ideja za tiste z dvoriščem. Če pa imajo še kaj dodatnega zemljišča ob svoji hiši, je tu bogata ponudba bazenov.

Kurilno olje je čedalje dražje in na sejmu Dom 2012. sem opazila povečano ponudbo različnih kaminov in kuhinjskih štedilnikov na drva. Dizajn kot v starih časih, izvedba pa je bolj moderna. Deluje domače in izžareva toplino doma.

Klima, ki je uporabna tudi kot okvir za sliko.
Kuhinja, stari dizajn, nova izvedba.
Kurilno olje se draži, na sejmu Dom 2012. so ponudili kuhinjski štedilnik na drva.
Štedilnik kot so ga imele naše babice, mogoče malo bolj sodoben
Čudovite italijanske keramične ploščice za kuhinjo
Če imaš hišo, moraš imeti tudi bazen ali pa vsaj lepo bi bilo, da ga imaš
Vrt na steni, prava rešitev za tiste, ki si želijo vrt pa nimajo dovolj prostora
Sejem Dom 2012. je obiskala tudi simpatična pevka Tanja Žagar

Prireditve v Ljubljani: CACIB 2012